Contacto Mapa Web
Iniciar sesión Registrarse
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Franquicias. Informacion de franquicias. Busca tu franquicia.
Texto a buscar:
Buscar en:
Publicidad

La Mancomunitat de l’Horta Sud, més transparent

MANCOMUNITAT DE L´HORTA SUD
Aumentar texto
Disminuir texto
lunes, 17 de julio de 2017


Les actes íntegres dels plens ja poden consultar-se al portal de transparència
 
La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud ha implementat el portal de transparència al seu web com a novetat en aquesta legislatura. Les persones interessades poden consultar les actes íntegres de tots els plens des de 2015, juntes de govern, la composició dels diferents òrgans de govern, la representació municipal poble a poble... A més, el web ofereix informació sobre totes les activitats que organitza la Mancomunitat, els serveis que presta, la repercussió en els mitjans de comunicació de l'activitat que genera, una agenda d'esdeveniments ...
"Gràcies a la línia d'ajudes de la Conselleria de Transparència hem pogut començar a situar a l'organisme supramunicipal en el nivell de transparència que caracteritza la majoria de municipis de l'Horta Sud" assegurava Carlos Fernández Bielsa, president de la Mancomunitat Horta Sud, que treballa per l'Open Government en l'entitat comarcal.
L'estructura del portal ha estat dissenyada seguint els 80 Indicadors de Transparència per a Ajuntaments (ITA) recomanats per l'organització Transparència Internacional com a manera més idònia de garantir el millor servei de transparència a la ciutadania, facilitant la recerca d'informació i complint amb els requisits marcats per la llei en aquesta matèria. Aquells apartats que es corresponen amb competències municipals i en les que la Mancomunitat no té competències apareixen sense informació a manera de referència, atès que els ITA serveixen, en molts casos, com a guia per a usuaris i avaluadors. El portal de transparència de la Mancomunitat Horta Sud està realitzat mitjançant la plataforma G Suite i amb l'aplicació Google Sites que permet un elevat nivell de col·laboració, simplicitat en el seu maneig i fàcil actualització de continguts des d'altres eines, tant des G Suite com externes.
Des de l'entitat supramunicipal es treballa, a més, per reforçar el sentiment de pertinença comarcal entre tots els sectors de la població, especialment entre els més joves. Per això, s'ha dut a terme una campanya a les xarxes socials (Facebook, Twitter) corporatives de l'entitat amb el lema #FentComarca per visibilitzar tots i cada un dels 20 municipis que conformen l'Horta Sud de manera senzilla a través d' uns gifts animats.
La Mancomunitat de l'Horta Sud, a més, està duent a terme el projecte "Fent Horta" a través d'una beca formativa de la Diputació de València per a graduats. L'objectiu principal és fomentar la participació ciutadana en l'àmbit comarcal mitjançant del teixit associatiu i dotar els municipis d'informació completa sobre els serveis d'altres localitats de la comarca. Línia en la qual s'estan coordinant sinergies amb la Fundació Horta Sud i les regidories de participació dels diferents consistoris.
 
0 comentario/s
Inserta un comentario
La Mancomunitat de l’Horta Sud, més transparent
Nombre  o identifícate
Correo electrónico:
Comentario:
Introduzca código: Capcha
NORMAS DE PARTICIPACIÓN
  • Las opiniones pertenecen única y exclusivamente a los usuarios y no a PORTALDETUCIUDAD.com
  • PORTALDETUCIUDAD.com no se hace responsable de los comentarios que aquí se escriban.
  • PORTALDETUCIUDAD.com se reserva el derecho de eliminar cualquier comentario que esté fuera de lugar.
  • No está permitido escribir comentarios fuera de la legislación vigente española, ni escribir injurias que atenten contra el honor de las personas.
  • También podrá deshabilitar la introducción de mensajes para preservar la imagen y el honor de las personas.
Los datos de carácter personal suministrados voluntariamente a través de este formulario van a ser incorporados a un fichero de datos del que es responsable PORTALES Y GUIAS ONLINE DE TU CIUDAD S.L con domicilio en la C/ Gredos 24, CP 10005, Cáceres, y serán utilizados con la finalidad de prestar los servicios ofertados en el portal web, consintiendo el usuario expresamente la cesión y comunicación de sus datos automatizados de carácter personal a terceras personas o entidades, con la única finalidad de la realización por parte de los cesionarios y responsables de las labores de información, formación y comercialización de los productos y servicios solicitados por el propio usuario.Estos datos se tratarán confidencialmente y de acuerdo con lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de modo que el usuario podrán acceder, rectificar, cancelar y oponerse al tratamiento de sus datos dirigiéndose a la dirección indicada o a la dirección de correo electrónico info@portaldetuciudad.com
Cartelera - Cine
El Tiempo
Loterías - Sorteos
Callejero
El tráfico - DGT
empresas
RSS Noticias
Colaboran:
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
® Todos los derechos reservados - Guía de ocio, empresas, turismo y servicios de tu ciudad.
Web optimizada para una resolución mínima de 1024px y navegadores IE 7.0 y Mozilla 3.0 o superiores.